Διενέργεια έρευνας για την ενδοσχολική βία και τον εκφοβισμό.

Το σχολείο μας συμμετέχει στην έρευνα για την αποτύπωση της υπάρχουσας κατάστασης και την αποτίμηση της έκτασης των περιστατικών της Ενδοσχολικής Βίας και του Εκφοβισμού (Ε.ΒΙ.Ε.) στο πλαίσιο του ν. 5029/23 «Ζούμε Αρμονικά Μαζί. Σπάμε τη Σιωπή» (Α ́ 55)

Η έρευνα απευθύνεται σε μαθητές της Ε’ και Στ’ Δημοτικού και τους γονείς/κηδεμόνες αυτών.

 Γενικές οδηγίες προς τους/τις συμμετέχοντες/ουσες στην έρευνα για την Ενδοσχολική Βία και τον Εκφοβισμό με χρήση κλειδάριθμου

Ο κλειδάριθμος που λάβατε από το σχολείο χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο για να διαπιστωθεί το δικαίωμά σας (είτε ως μαθητές/τριες είτε ως εκπαιδευτικοί είτε ως γονείς είτε ως έχοντες/ουσες την επιμέλεια μαθητών/τριών) να συμμετάσχετε στην παρούσα έρευνα. Ο κλειδάριθμος δεν περιέχει προσωπικά δεδομένα σας, δεν συσχετίζεται με τις απαντήσεις σας και δεν περιλαμβάνεται στα δεδομένα που θα εξαχθούν και θα τύχουν στατιστικής επεξεργασίας. Για να συμμετέχετε στην έρευνα ακολουθήστε τα εξής βήματα:

1. Επισκεφθείτε το https://yourview.sch.gr και επιλέξτε το ερωτηματολόγιο που σας αντιστοιχεί (μαθητή/τριας ή εκπαιδευτικού ή γονέα ή έχοντα/ουσας την επιμέλεια). Εισάγετε τον κλειδάριθμό σας και προχωρήστε στη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου σας.

 2. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ίδιο κλειδάριθμο όσες φορές επιθυμείτε μέχρι τη λήξη του συγκεκριμένου ερωτηματολογίου. Με την ολοκλήρωση κάθε σελίδας του ερωτηματολογίου (πάτημα πλήκτρου «Επόμενη»), οι απαντήσεις σας σε αυτή αποθηκεύονται προσωρινά και μπορείτε να συνεχίσετε αργότερα τη συμπλήρωση των υπόλοιπων σελίδων του ερωτηματολογίου με τον ίδιο κλειδάριθμο.

 3. Μετά τη λήξη της έρευνας δεν μπορείτε να τροποποιήσετε περαιτέρω τις απαντήσεις και ο κλειδάριθμος ακυρώνεται.

 4. Η υποβολή του ερωτηματολογίου γίνεται ανώνυμα και δεν καταχωρείται καμία προσωπική πληροφορία σας.

Χρονοδιάγραμμα συμπλήρωσης ερωτηματολογίου γονέων ή εχόντων/ουσών την επιμέλεια μαθητών/τριών: 27-31 Μαΐου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.